Carbon Laser Peeling

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon Laser Peeling, ook wel bekend als Hollywood Peel, is eigenlijk voor veel mensen geschikt. Het verbetert je huid op meerdere vlakken, waarvan iedereen wel kan profiteren. Vrouwen en mannen!

Zo verjongt het je huid, vermindert het rimpels en fijne lijntjes, vermindert het de talgproductie (ideaal voor de onzuivere huid) en verhoogt het de collageenproductie. Het is uitermate geschikt voor het behandelen rimpels, grove poriën, acne, littekens en een vette huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte-reiniging ingezet. Het is een ideale methode voor het laten stralen van je huid. In de zomer is de behandeling ook juist heel fijn aangezien je dan veel zonnebrandcrème gebruikt en daar wordt je huid weer extra vet van en vullen je poriën zich.

Hoe werkt een Carbon Laser Peeling?

Omdat het hier om een laserbehandeling gaat werkt het van binnenuit. De laser stimuleert je huid daar waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, je huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijntjes worden al na één behandeling beduidend minder.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met onze Pico Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de laser wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis (huid). Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

De behandeling

Als eerste wordt de huid goed gereinigd, het is ook veel fijner als je voor de behandeling geen make-up of crème gebruikt. Daarna wordt er een dun laagje medische koolstof op de huid gesmeerd. Dit moet even 15 min intrekken, in de tussentijd krijg je een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens wordt er gestart met de laserbehandeling. Door de laser wordt de Carbon omgezet in warmte waardoor deze verdampt. Hierdoor neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Zie het als een afschilfering van je huid, maar dan zonder pijn, roodheden of korstjes. Het flitst telkens en je hoort het knetteren. Op je huid voelt het tintelend aan, maar niet op een vervelende manier. Sommige plekjes zijn wat gevoelig, maar op de meeste plekken voelt het zalig aan. Deze behandeling zorgt voor verstrakking en zuivering van je huid. Nadat de laser over je gezicht is gegaan is het meeste van het zwarte weggeflitst. Je kan er ook voor kiezen om je hals en je decolleté mee te laten nemen in de behandeling. Als laatste krijg je een heerlijke warme natte doek over je gezicht om daarmee de laatste restjes koolstof te verwijderen.