Lanluma

Lanluma

Deze innovatieve filler hervormt en activeert de natuurlijke collageenproductie, waardoor volume ontstaat dat de rondingen en contouren van uw lichaam verbetert.

PLLA-deeltjes gaan diep in de huid aan het werk om de natuurlijke collageenreactie van uw lichaam te activeren. Injecteerbare PLLA, het belangrijkste ingrediënt van Lanluma, geeft resultaten die geleidelijk verschijnen en langer dan twee jaar aanhouden.*

Lanluma is de perfecte keuze om je uiterlijk een boost te geven, en daarmee ook je zelfvertrouwen.

Het belangrijkste ingrediënt van Lanluma is poly-L-melkzuur (PLLA). Dit slimme onderdeel wordt al meer dan 30 jaar in de geneeskunde gebruikt voor alles van oplosbare hechtingen tot het behandelen van littekens.

De Behandeling

Voordat een behandeling begint, zal uw arts u aanmoedigen om te bespreken wat u wilt bereiken. Ze kijkt naar de gebieden die u wilt transformeren en bespreken wat mogelijk is. Als u daarna graag verder wilt, kan de behandeling worden voortgezet. In tegenstelling tot andere collageenstimulerende injectables – waarvoor u nog een sessie moet plannen – bereidt Lanluma zich snel voor, zodat het vanaf het eerste consult kan worden geïnjecteerd.

Nadat ze u op uw gemak heeft gesteld, zal ze het te behandelen gebied steriliseren en vervolgens een plaatselijke verdoving toepassen. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Ze zal Lanluma zorgvuldig injecteren waar u resultaten wilt zien – en dat is alles.

U zult zich direct na de procedure goed voelen, hoewel er een paar uur wat roodheid en zwelling kan zijn, dus het is een goed idee om sessies rond sociale activiteiten te plannen.

Afhankelijk van het behandelde gebied en hoe uw lichaam reageert, duurt het 1-3 sessies om de look te krijgen waarnaar u streeft, en de resultaten zullen in de maanden daarna zichtbaar worden naarmate uw natuurlijke collageen zich ontwikkelt. De uitvaltijd is minimaal en Dr Kuiper zal het volledig uitleggen en een gemakkelijke nazorggids geven om te volgen.

Voor het beste resultaat moet u een zorgvuldige nazorgroutine van regelmatige massage aanhouden – gedurende 10 minuten 2 x per dag, tot twee weken na uw laatste sessie.

Het is echter heel gemakkelijk te onderhouden; de meeste mensen zetten een alarm op hun telefoon en sommigen vinden het zelfs een ontspannende manier om wat ‘me time’ te nemen op de dag.

Deze geweldige injectable activeert je eigen natuurlijke collageen diep in je huid om volume te creëren waar je het het meest wilt. Lanluma is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden en genderidentiteiten.

Prijs 899,00