Massage

Massage

Massage van Mikey

Mikey’s massages zijn to the point.

Tijdens de eerste ontmoeting zal je merken dat zijn sociale persoonlijkheid en enthousiasme jou direct op je gemak zal stellen. Tijdens dit gesprek zal hij bespreken wat het doel is van de massage.
Massages van Mikey zijn intuïtief en daarom is geen enkele massage hetzelfde.
Hij laat zijn handen begeleiden door het lichaam en voelt precies aan waar de knopen, verklevingen en verhardingen van de spieren zitten, om dit vervolgens op een prettige manier te verminderen.
Doordat Mikey zo sociaal is, is het makkelijk om een praatje met hem te maken.
Ook als je wil genieten in stilte kun je wegzakken in de zwaartekracht en de professionaliteit die je voelt in zijn handen.
Met zijn 10 jaar ervaring combineert hij verschillende technieken met als basis ontspanning, sport, shiatsu en triggerpoint. Hierdoor kan hij precies aanvoelen en aantasten hoe veel kracht hij moet gebruiken om jou zowel een klantgerichte en een ontspannende massage te geven waar je je achteraf ontspannen en los voelt.
Door deze ervaring en zijn ruime kennis, heeft hij ervaringen met verschillende
bewegingsbeperkingen als spit, hernia, frozenshoulders en andere ontstekingen van het lichaam.

Coaching :

Mikey beschikt niet alleen over de vaardigheid masseren, ook doet hij aan coaching.
Hij geeft de mogelijkheid om jou te coachen met de onmacht waar je mogelijk tegen aan loopt.
Met haptonomie, NLP en zijn brede kennis over de kracht van emoties, kan Mikey jou hiermee meer bewust van te worden en helpen deze gevoelens te leren begrijpen.
Hij werkt ondermeer met Meridianen (de energie banen van het lichaam) en beschikt tot de
mogelijkheid om jou een lezing te geven. Deze zullen gefocust zijn op welke stress momenten en verschillende conflicten je mee te maken zou kunnen hebben.
Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te vertellen waar het in detail over gaat om de emoties die daarbij horen te herkennen.

Geef Mikey een uitdaging en hij gaat het samen met jou aan!