Massage

Massage

Massages van Anthonie

Hotstone massage,

Als je op zoek bent naar een Stress verlichtende en ontspannende massage, is de Hotstone massage een uitstekende keus. De massage is een echte trend geworden en daarom willen wij jou bij Smooth Operators de kans geven dit te ervaren. De massage is vooral populair geworden vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest tot rust te brengen. Tijdens een Hotstone massage worden er heerlijke olieën en warme basaltstenen gebruikt om je spieren te ontspannen. Een Hotstone massage verbetert ook de bloedcirculatie en je algehele welzijn. Iedereen kan natuurlijk een Hotstone massage ondergaan, ook al heb je geen chronische pijnen, zal je deze massage als heel prettig en ontspannend ervaren.

Ontspanningsmassage,

Is een milde vorm van masseren die minder diep gaat dan klassieke massage. Deze vorm van massage bewerkt bijvoorbeeld geen blessures, maar is gericht op totale ontspanning. Mochten er aandachtspunten zijn dan wordt daar, indien gewenst, aandacht aan besteed. De ontspanningsmassage is door zijn rust en zachtheid over het algemeen voor iedereen geschikt.

De sportmassage,

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Hij geeft bij deze massage extra aandacht aan de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massage technieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht, sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.