Over Ons

Clinic en Boutic

Ingrid

In 1995 is Dr Ingrid Kuiper afgestudeerd als arts. Vervolgens heeft zij een aantal jaren gewerkt in de Algemene- en Plastische Chirurgie. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan in o.a. spatader behandeling. Haar huisartsenopleiding heeft zij in 1998 afgerond. Sindsdien werkt zij met veel plezier in een eigen huisartsen praktijk in Overveen (gemeente Bloemendaal).Door haar jaren lange ervaring kent zij de mogelijkheden en beperkingen van botox en fillers, en heeft zij een ‘cosmetisch oog’ ontwikkeld. Zij vindt het leuk om mensen nauwkeurig te bestuderen en  ze te adviseren over de mogelijkheden die de nieuwe technieken hebben.

Jessica

Jessica Philipoom werkt al jarenlang samen met Ingrid als haar consulente en zij zijn dus samen de Founders van Smooth Operators. Zij verwijderd nu tattoos, boekt alle afpraken in en ook is ze jarenlang werkzaam geweest in de mode en is dus adviseuse qua Beauty én Fashion. Binnenkort zal zij samen met Sonja zorg dragen voor de opleidingen bij Smooth Operators Academy (hierover binnenkort meer)

Sonja

Sonja is onze specialiste in Medisch Tatoeëren en Permanente Make-Up. Na jarenlange ervaring bundelt zij nu haar krachten samen met Ingrid en Jessica. Zij is tevens docent staat geregistreerd bij CRKBO en verzorgt binnenkort samen met Jessica de lessen bij Smooth Operators Academy.

Mikey

Mikey
Deze masseur met 10 jaar ervaring heeft een combinatie ontwikkeld tussen 
Zweedse-ontspanning massage, Sportmassage, Shiatsu-therapie en triggerpoint. Om zowel op een gerichte en ontspannende manier je lichaam helemaal los te maken. 
Hij past de massage naar elke willekeurige persoon aan en zoekt alle verklevingen, verhardingen en knopen op. 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, kan Mikey ook de emotionele stress losmaken van de meridianen(energiebanen) van het lichaam, en kan hij je helpen met advies of coaching voor dagelijkse problemen waar je tegen aan loopt. 
Hierdoor wordt je meer bewust van jouw lichaam en dagelijkse stress en valt de last weer van jouw lichaam (schouders)  om deze expertise te bereiken heeft Mikey: NLP, Haptonomie en Holistische Coaching gestudeerd.

Anne-Marie is onze Health Coach

Anne Marie

Anne-Marie Wolters is afgestudeerd aan het Conservatorium afdeling Dans.Later volgde zij alle modules bij Overload Worldwide omdat zij zich meer wilde verdiepen in trainen met weerstand. Ze maakte daar voor de eerste keer kennis met de wisselwerking tussen gezonde voeding en training, en de invloed daarvan op je hormonen. Toen ze vervolgens de opleiding Trainer Hormoonfactor voltooide, vielen voor haar alle puzzelstukjes in elkaar en wist zij; de juiste voeding èn beweging zijn essentieel om een gezond en mooi lichaam te krijgen en te behouden.

Anne-Marie ontwikkelde het ‘SLIM’ programma; daarmee kun je, op een eenvoudige manier, onder haar deskundige leiding en begeleiding op weg naar een mooi en vooral een gezond lichaam.

“De sleutel naar meer schoonheid ligt altijd in een persoonlijk concept, dat we samen met jou willen vinden. Een gladdere huid met een natuurlijk aspect zijn tegenwoordig haalbare doeleinden. Ons gespecialiseerd team zal je correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van jouw individuele wensen. Onze aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding zijn hierbij één van onze sterke kanten. Door de behandelingen krijgen mensen meer zelfvertrouwen en krijgen ze een uitstraling die bij hen past!”

Tot snel bij ons in de Clinic!!

Liefs Team Smooth Operators