Permanente Make -Up

PMU (permanente make-up) is het inbrengen van pigmenten in de huid. De laag onder de opperhuid heet de lederhuid. Net boven deze huidlaag wordt het weefsel gepigmenteerd. Het lijkt ook wel een beetje op een tatoeage; alleen gaat een tatoeage dieper in de huidlaag.

PMU is geschikt voor wenkbrauwen, een eyeliner, lippen, haargrens, camouflage of een beauty spot. 

Tijdens de intake bespreken we samen de kleur en de vorm van de door jou gewenste make up. Dit kan een half uur duren. Daarop volgt de behandeling. Meestal duurt die ongeveer een uur. Er komt er dan nog een vervolgbehandeling na 4 weken. Indien nodig nog een 3e behandeling.

Meteen na de behandeling is de kleur meestal vrij donker. Die heeft even nodig om een beetje te vervagen. De tweede afspraak is dan ook bedoeld om weer bij te kleuren, net zo lang tot het resultaat precies zo is als jij het graag wilt. Laat het behandelde gebied niet nat worden en blijf uit de zon op de dag van de behandeling.

​Hoe lang PMU blijft zitten is per persoon verschillend. Soms blijft PMU voor altijd zitten. Anderen komen na 1 jaar voor een touch-up.