Tatoeage Verwijderen

Veel mensen zijn niet tevreden met hun tattoo en deze willen ze zo goed mogelijk laten verwijderen. Soms willen ze de tatoeage echt helemaal niet meer zien, terwijl het voor anderen belangrijk is dat er een mooiere tatoeage overheen kan worden gezet.

Helaas laten nog steeds veel mensen een tattoo zetten door niet gespecialiseerde tattoo artiesten. Ook zie je helaas lelijke verbrandingen die juist zijn ontstaan na het weglaseren van een tatoeage doordat ze niet door een gespecialiseerd iemand zijn weggehaald. Krijg geen spijt, maar ga voor kwaliteit!

Hoe werkt de behandeling voor het verwijderen van een tatoeage?

Wij behandelen jouw tatoeage met de Picolaser. Deze laser is een stuk krachtiger en sneller dan bijvoorbeeld een Q-Switched Nd-YAG laser. Daarnaast kunnen we met de Picolaser ook gekleurde tatoeages verwijderen. Wij wagen ons alleen niet aan tatoeages met wit er in. Dat kan namelijk een rare kleur worden en is daardoor lastig te verwijderen.

Het is belangrijk dat je ongeveer 3 weken uit de zon blijft (dus ook geen zonnebank) vóór en nà de behandeling. Ook zitten er 8 weken tussen iedere behandeling.

Om garantie te kunnen waarborgen raden wij Alhydran aan als nabehandelings crème. Deze crème zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en dat er geen littekenvorming ontstaat.

Dit is verkrijgbaar in onze praktijk.

Is een tatoeage weglaseren pijnlijk?

Het weglaseren van een tattoo is nooit helemaal gevoelloos. Over het algemeen wordt het als ongemakkelijk of licht pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat de laserbehandeling zo snel en comfortabel mogelijk uitgevoerd wordt.

Hoeveel behandelingen heb je nodig tot de tattoo weg is?

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is om de tattoo te verwijderen is afhankelijk van het type huid, de grootte van de tattoo, de inkt en hoe diep de inkt gezet is. Tijdens het gratis consult informeren we jou over het verwachte aantal behandelingen, doorgaans is dit tussen de 8 en 12 behandelingen. Soms is hij na 3 behandelingen al weg.

Laat je goed informeren

Graag nodigen wij jou uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Wij ontvangen je in onze ruime hygiënische kamer en vertellen je graag meer over onze succesvolle methode voor het verwijderen van tatoeages. Ook beantwoorden wij al jouw vragen en vertellen jou wat de kosten zijn om jouw tattoo te verwijderen. Liever eerst ervaren hoe een behandeling aanvoelt met een proefpuls? Dat kan natuurlijk ook!

Wij kunnen alleen garantie bieden als de huid wordt verzorgd na een laserbehandeling met Alhydran!
Wij verkopen verschillende varianten voordelig bij ons in de salon.