Holistic Skincare Haarlem

Roos is sinds 2004 werkzaam als schoonheidsspecialiste.
In bijna 20 jaar werkervaring heeft zij veel kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Na jaren werken als schoonheidsspecialiste miste zij een stuk verdieping in haar vak.
Haar motto’s zijn “schoonheid komt van binnenuit” en ”de huid is de spiegel van de ziel”.  Aan de huid kan je namelijk goed zien hoe het met iemand gesteld is. Om toegang te krijgen wat van binnenuit komt, heeft haar dit doen besluiten om de opleiding acupunctuur te gaan doen en behaalde zij haar diploma in 2015. In 2017 heeft zij haar diploma “Westerse Medische Basiskennis” behaald om daadwerkelijk als therapeut aan de slag te kunnen.

Elke huid verteld een ander verhaal.
Elk lichaam en dus elke huid verteld een ander verhaal. Samen gaan jullie kijken naar jouw verhaal en welke wensen er zijn voor verbetering. Het kan zijn dat er blokkades in het lichaam zitten die verstoring geven in het huidbeeld, waardoor het behulpzaam kan zijn om naast gezichtsbehandelingen ook (cosmetisch) acupunctuur behandelingen te nemen.

Een huid heeft een groot zelfherstellend vermogen.
Alles wat je nodig hebt voor herstel zit al in jou. Wat zij doet is die kracht aanzetten. Doormiddel van Bindweefselmassage wordt de huid geactiveerd om zelf collageen aan te maken (versteviging), elastine (elasticiteit) en onderhuidse verklevingen op te heffen. Door acupunctuur wordt gezorgd dat de blokkades in het lichaam worden opgeheven en de Qi (energie) in het lichaam gaat stromen.

Holistic Skincare Haarlem staat voor het totaalplaatje.
Op een natuurlijke manier zorgt zij samen met jou voor huidverbetering, huidverjonging en ontstressen.

Vergoeding zorgverzekeraar.
Onlangs heeft zij haar Acne registratie behaald waardoor je acne behandelingen vergoed kunt krijgen door uw zorgverzekeraar. Dit is wel afhankelijk hoe je verzekerd bent.

Verder geeft zij mini treatments zoals: verven van wimpers, wenkbrauwen, epileren, harsen bovenlip en kin etc.

Kijk voor meer info op: www.holisticskincarehaarlem.nl